Hyppää pääsisältöön

Kesäkumibiisi heti iTunes-listan ykköseksi

Robinin esittämä Kesärenkaat-biisi nousi listakärkeen heti julkaisunsa jälkeen.

Robin kesäkumibiisin videon kuvauksissa. // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Robinin Kesärenkaat-biisi nousi heti julkaisunsa jälkeen lauantaina 31. toukokuuta iTunes-musiikkikaupan Suomen singlelistan ykköseksi. Biisi on edelleen kärjen tuntumassa, sillä se on toisena iTunesin listalla. Kesärenkaat-musiikkivideo on pärjännyt myös hyvin iTunesissa, sillä se on tällä hetkellä suosituin videoiden listalla.

Vuoden 2014 Kesäkumikampanjaa varten tehty Asiantuntija Kesäkumikohusta: Ei tässä olla patistamassa nuoria seksiinKesärenkaat-biisi on menestynyt hyvin myös suoratoistopalveluissa. Se on ollut julkaisustaan asti Spotifyn kuunnelluimpien biisien TOP10:ssä Suomessa. YouTubessa puolestaan Kesärenkaat-musiikkivideota on katsottu reilut 100 000 kertaa.

Robin iloitsi listamenestyksestään jakamalla kuvan seuraajilleen Instagramissa.

Lue myös: Asiantuntija Kesäkumikohusta: Ei tässä olla patistamassa nuoria seksiin