Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Studio Killersin kappaleesta Grande Finale?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Studio Killers // Kuva: https://www.facebook.com/studiokillers

Kuka? Studio Killers: Grande Finale

Mitä? Elektronista musiikkia soittava mystinen Studio Killers avaa tämän viikon Rytmibarometri-karkelot. Tänään kuultava ja peukutettava yhtyeen uusin single on nimeltään Grande FinaleChubby Cherrystä, Goldie Foxxista ja Dyna Minkistä muodostuva yhtye on ihastuttanut ihmisiä ympäri maailmaa yhden levyn verran, bändin omaa nimeään kantava debyytti albumi julkaistiin vuosi sitten kesäkuussa. Millaisen startin Studio Killers pistää tälle Rytmibarometri-viikolle selviää klo. 16 jälkeen.

Hä? Yhtye ei ole keikkaillut vielä ikinä missään. Bändin ensimmäistä live-esiintymistä voi mennä todistamaan tämän kesän Ruisrockiin. Nähtäväksi jää miten yhtye aikoo keikan toteuttaa. YleX on myös mukana Ruisrockissa.