Hyppää pääsisältöön

We Want More on syksyn uusi viihdeavaus

Viisi bändiä ja unohtumattomia hittejä. Heidän matkansa jäi aikanaan kesken ja nyt he tulevat takaisin. Meillä on ollut heitä ikävä ja me haluamme lisää ja me huudamme: We Want More!

Ylen uusi yhdeksänosainen viihdeohjelma We Want More tuo suomalaisyleisön eteen kauan kaivattuja, aikanaan lopettaneita bändejä. Toisten bändien matka kesti yli vuosikymmenen, toisilla tähti paloi kirkkaasti ja nopeasti loppuun. Bändejä on viisi ja he edustavat kaikki täysin eri musiikkigenrejä.

Sarjan edetessä tutustumme jokaisen yhtyeen suosion vuosiin ja hajoamisen syihin. Avaamme vanhat solmut bändiläisten välillä ja näemme kuinka elämä on muuttunut bändin lopettamisen jälkeen ja mitä yhtyeiden jäsenten läheiset paluusta ajattelevat. Kun pöytä on puhdas, on aika palata treenikselle, säveltämään, studioon ja lopulta – suurelle yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle.

Marraskuinen livekeikka jännittää. Osa ei ole tehnyt musiikkia, osa ei ole koskenut entiseen instrumenttiinsa vuosiin ja ennen paluuta suuren yleisön eteen on kohdattava monta haastetta. Mitkä ovat nämä viisi bändiä? Mitkä vanhoista hiteistä päätyvät keikkalistalle? Miten vanha energia löydetään? Kenen paluun sinä haluaisit nähdä? Bändit julkistetaan 5.8.2014.

We Want More Yle TV2:ssa lauantaisin 13.9. 2014 alkaen.

Osallistu keskusteluun Twitterissä: #wewantmore14

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua