Hyppää pääsisältöön

Arttu Wiskarin muisto yläasteelta: Kamalin tilanne koskaan

Arttu Wiskari lauloi ensimmäistä kertaa yksin yleisölle yhdeksännellä luokalla. Hän muistaa jännittäneensä tolkuttomasti.

Arttu Wiskari YleX Aamussa // Kuva: Teemu Saarinen

YleX Aamussa vieraillut Voice Kidsin tähtivalmentaja Arttu Wiskari muisteli, kuinka lauloi yhdeksännellä luokalla koulun musikaalissa ensimmäistä kertaa yksin yleisölle. Hän lauloi Percy Sledgen vuonna 1966 tunnetuksi tekemän When A Man Loves A Woman -kappaleen.

- Tuntui todella kuumottavalta laulaa koko koulun edessä. Se oli yksi hirveimmistä paikoista koskaan, Wiskari muistelee.

Kyseessä oli Espoon Tapiolan koulun musiikkiluokan vuotuinen musikaali. Arttu Wiskarin esitys oli kuitenkin koko koulun mieleen ja hän sulatti nuorten tyttöjen sydämet. Wiskari muisteli myös, kuinka haki joskus lapsena mukaan Tenavatähdet -ohjelmaan.

- En päässyt jatkoon. Siellä sanottiin, ettei veto ollut riittävän hyvä. Olen itse siis elävä esimerkki siitä, jos lapsena ei pärjää musiikissa, niin myöhemmin voi kuitenkin lykästää. Samaa sanon Voice Kidsissä lapsille, ettei taival lopu siihen. Aina voi jatkaa ja kehittyä, Wiskari kertoo.

Kuuntele haastattelu:

Lähteet: YleX Aamu