Hyppää pääsisältöön

Brandon: Kuvasin itseäni juoksemassa huoneessani

YleX Jälki-istunnon vieraana kävi pitkän linjan hiphop-mies Brandon. Rytmibarometriin peukutettavaksi pääsi hänen uusi kappaleensa Run Free.

Brandon // Kuva: Jenni Poikelus

Yli kymmenen vuotta musiikkialalla pyörinyt Brandon kävi YleX Jälki-istunnon Mitä mieltä olet Brandonin kappaleesta Run Free?esittelemässä uutta soolosinkkuaan nimeltä Run Free. Miehen omaa musiikkia on saatu odottaa, sillä vuosien aikana hän on työskennellyt muun muassa Signmarkin ja GG Caravanin kanssa.

- Tein paljon himassa itselleni musiikkia ja kirjoitin valtavasti kappaleita. Ruvettiin sitten vähän leikkiin hyvän ystäväni Matias Mellerin kanssa ja yhtäkkiä tuli biisejä. Me tehtiin vaan rehellisesti silleen, että tehdään nyt biisejä ja katsotaan mitä tulee. Sitten kun sai hyvää palautetta, niin päätettiin julkaistakin jotain, Brandon kertoo.

Uusi sinkku nimeltään Run Free on sekoitus hiphopin peruselementtejä ja vauhdikasta rockbändirellestystä.

- Olen itsekin kuunnellut rokkia enemmän tai vähemmän, mutta kyllä se tuli sieltä Mellerin rokkikokemuksesta. Halusin rikkoa vähän omiakin rajoja. Toivottavasti jengille tulee biisistä hyvä ja aurinkoinen fiilis!

Brandonin keikkakesä näyttää tällä hetkellä vielä vaisulta ja hän vinkkaakin lähettämään keikkapyyntöjä. Keikoilla hänellä on mukana livebändi ja isossa osassa on myös taustascreenillä pyörivä sisältö.

- Pyrkimys on saada sinne taustalle kaikenlaista kivaa oheissälää. Ville Heikkilä aka DJ Weirdness toteuttaa niitä. Run Freen kohdalla kuvasin itseäni, kun juoksin huoneessani ja annoin sen Villelle, että tee tolle jotain.

Katso Run Free -kappaleen Barcelonassa kuvattu musiikkivideo.

Lähteet: YleX Jälki-istunto