Hyppää pääsisältöön

"On ihanaa olla mukana antamassa ihmisille se ai niin tämä biisi! -fiilis."

we want more juontajat
we want more juontajat Kuva: Rajoitettu käyttöoikeus, Yle Kuvapalvelu, kuvapalvelu@yle.fi sebastian rejman

We Want More -loppukonsertin juontajina ja tunnelman nostattajina toimivat Kristiina Komulainen ja Sebastian Rejman.

Kristiina Komulainen:

Kristiina Komulaisella on takanaan jo vakuuttava ura televisiossa ja radiossa ja hän on päässyt tekemään ohjelmia hyvin monipuolisesti, niin tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajana.

Hänet muistetaan NRJ:n aamu -showsta, Radio Aallon ja The Voicen juontajana. Nykyään hän toimii Radio Loop:in ohjelmapäällikkönä ja tästä työstä hänet myös palkittiin Radio Gaalassa. Televisiossa Krisitiina on jäänyt katsojien mieleen etenkin ohjelmista Kuorosota, Päivä ennen kuolemaa ja Luukusta lukaali.

We want moren loppushowsta Kristiina on innoissaan. Hän sanoo niin monen bändin ja kappaleen herättävän muistoja esimerkiksi menneistä festareista vuosien takaa.

- On ihanaa olla mukana antamassa ihmisille se ai niin tämä biisi! –fiilis. Kaikilla on näihin bändeihin tunnesiteitä ja tykkään olla mukana tällaisessa tiimissä, joka mahdollistaa muille tämän saman kokemuksen.

Sebastian Rejman:

Energisenä ja supliikkina tunnettu juontaja ja muusikko Sebastian Rejman on nähty televisiossa juontajana mm. Splash!:ssä, Talent Suomessa sekä The Voice of Finlandin nettiohjelmien toimittajana.

We want more -konsertissa Sebu tulee kuulostelemaan bändien tuntemuksia ennen ja jälkeen esiintymisen Barona Arenana bäkkärillä. Sebu tietää keikkailusta, lavajännityksestä ja esiintymisen adrenaliineista itsekin, nimittäin hän on itse ollut suositun Giant Leap yhtyeen keulakuva. Giant Leap laitettiin lopullisesti pakettiin vasta viime syksynä ja laulaja osaa
samastua hajonneiden bändien tuntemuksiin.

Tällä hetkellä Sebu keskittyy uuden yhtyeensä, Sebastian & the 4th Line Band toimintaan.

- Ei tarvinnut kauaa miettiä tällaiseen musiikkiohjelmaan mukaan lähtemistä. Aihepiiri on niin lähellä sydäntä ja konsepti on tosi hauska. Tykkään siitä, että tuodaan esiin koko bändi, eikä pelkkiä laulajia.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua