Hyppää pääsisältöön

Arttu Wiskari: Haluan olla 2000-luvun Seppo Hovi ilman viiksiä

Arttu Wiskari on yksi The Voice Kidsin tulevan kauden tähtivalmentajista. YleX Aamun haastattelussa Wiskari vitsailee haluavansa olla Seppo Hovi ilman viiksiä.

Arttu Wiskari YleX Aamussa // Kuva: Iida Korhonen

The Voice Kidsin toisen kauden kuvaukset ovat käynnissä ja tähtivalmentajana toimiva Arttu Wiskari sanoo suosivansa niitä lapsia, jotka valitsevat koelauluihin perinteisempiä kappaleita.

- Minuun vetoaa kotimainen musiikki. Lapset näyttävät kuuntelevan Rihannaa ja Adelea, koska niitä lauletaan koelauluissa paljon. Heti kun pamahtaa Minttu sekä Ville, niin minä hakkaan nappia. Haen sitä old schoolia. Ehkä haluan olla 2000-luvun Seppo Hovi – ilman viiksiä ja pianoa, Wiskari letkauttaa viitaten vuonna 1995 päättyneen Tenavatähdet -ohjelman juontajaan.

Arttu Wiskari sanoo, että pojilla on hieman haasteellisempaa The Voice Kidsissä, sillä nuoremmilla ääni ei ole vielä välttämättä kehittynyt ja teini-ikäisillä pojilla ongelmana voi olla äänenmurros.

- Tytöillä on ehkä se etu, Wiskari summaa.

Kuuntele haastattelu:

Lähteet: YleX Aamu

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.