Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Block of Flats

Block of Flats on neljän nuoren miehen perustama hyperenerginen indie-rock kokoonpano Porvoosta. Yhtyeen musiikilliset tavoitteet ovat korkealla ja tavoitteisiin pääsemiseksi jäsenet tekevät armottomasti töitä.

Block Of Flats // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Porvoo / Helsinki

Musiikkityyli: Alternative / Indie / punk-rock

Perustamisvuosi: 2013

Kokoonpano: Jonne Nikkilä: laulu ja koskettimet. Ossi Ågren: rummut. Oskar Berg: basso. Jesse Kataja: kitara.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Energisestä kaahauksesta, jonka bändi kuitenkin pystyy suitsimaan. Hommassa ei ole liikaa kikkailua, ja siinä juuri sopvasti tarttuvia koukkuja ja melodiaa. Biisissä on bileiden nostatuksen tuntua kyllä, ja keikkahiki haisee hyvällä tavalla.

Päivitys 4.6.2014

Bändillä paketti hyvin kasassa ja sulkakynä terävä.

Vielä odotamme:

Vielä suitsitumpaa kaahausta, ja kovia melodioita niiden keskelle. Englannin kanssa saa vielä hieman treenata, varsinkin kun biisissä laulu on aika pinnassa.

Päivitys 4.6.2014

Vahvasti kuljetaan isovelibändien kuten Disco Ensemblen ja Bullet For My Valentinen vanavedessä. Omaperäisyyttä vaaditaan lisää, että homma erottuu edukseen!

Kristallipallo:

Bändi kuulostaa siltä, että on omimmillaan livenä, jossa sitä kaahausta ei niin tarvitsekaan suitsia, ja hiki saa haista. Hankkii siis kannuksensa musakentällä juuri keikkailemalla.

Päivitys 4.6.2014

Vieläkö pojat pääsisivät kunnon studioon ja hyvän tuottajan kanssa hommiin, niin tästähän voisi kehkeytyä vaikka ja mitä!