Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Die Antwoordin kappaleesta Pitbull Terrier?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Die Antwoord

Kuka? Die Antwoord: Pitbull Terrier

Mitä? Keskiviikkona Rytmibarometri-viikkoa johtavan Studio Killersin haastaa hämmentävä eteläafrikkalainen ryhmä nimeltään Die Antwoord. Tänä kesänä Flow-festiivaaleille tulevan tanssimusiikkia tekevän yhtyeen uusin single on nimeltään Pitbull Terrier, joka löytyy heidän tulevalta kolmannelta studioalbumilta Donker Mag. Die Antwoord repii sinut riekaleiksi kuin vesikauhuinen rakki!kin soineen kappaleen takaa löytyvät yhtyeen jäsenet Ninja ja Yo-Landi Vi$$er. Paineleeko Kapkaupungin syrjäisiltä kujilta tuleva tanssimusiikki Rytmibarometri-viikon kärkipaikalle selviää tänään klo. 16.00 jälkeen YleX Jälki-istunnossa.

Hä? Biisiin on tehty melko raaka ja hämmentävä musiikkivideo, joka ei sovi heikkohermoisille. Videolla nähdään hyvin paljon Pitbullia muistuttava henkilö, joka nirhataan melko raa'alla tavalla. Uskaliaimmat voivat katsoa videon alta.