Hyppää pääsisältöön

Moninkertainen Billboardin listaykkönen Blockfesteille

Rap-artisti Rick Ross saapuu 1.-2.8. järjestettävään Blockfestiin esiintymään. Blockfest on tänä vuonna Tampereen Ratinanniemessä.

Yhdysvaltalainen Rick Ross on kiinnitetty kaupunkifestivaali Blockfestin ohjelmistoon. Floridassa varttunut Ross nousi maailmanlaajuiseen suosioon ensimmäisellä singlellään Hustlin’, joka myi platinaa ja oli yksi kesän 2006 kuumimmista hiteistä. Rick Ross korvaa Blockfestin ohjelmistossa toisen yhdysvaltalaisräppärin Tygan, joka on peruuttanut Euroopan esiintymisensä elokuulta.

Rick Ross on julkaissut tähän mennessä yhteensä kuusi pitkäsoittoa, joista viisi on noussut avausviikollaan listaykkösiksi Yhdysvalloissa. Omaa Maybach Music Group –levymerkkiään pyörittävä hiphop-moguli on ollut kahdesti ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi. Hänen tuorein albuminsa on nimeltään Mastermind. Levyllä vierailee Jay Z:n, Kanye Westin, Lil’ Waynen sekä The Weekndin kaltaisia artisteja.

Blockfestiin on kiinnitetty yli 50 artistia, mukana muun muassa räp-ikoni Snoop Dogg. Erikoisimpiin keikkoihin lukeutuvat mm. Cheekin viimeinen esiintyminen ennen Olympiastadionin konsertteja, Jay Z –suojatti Memphis Bleekin ja Mikael Gabrielin kansainväliset rajat ylittävä yhteisshow sekä peräti 22 vierailevaa räppäriä aina Asasta Julma-Henrin kautta Pyhimykseen sisältävä massiivinen DJ Polarsoul Pilvilinna Live.

Koko päiväkohtainen ohjelma on nähtävissä tapahtuman kotisivuilla. Blockfestin liput myy Lippupalvelu sekä Tiketti, hinnat alkaen 49 euroa ja toimituskulut.

Lähteet: Blockfest