Hyppää pääsisältöön

Murtuva maailma

Murtuva maailma, Stephen Poliakoff, yle tv1
Rooleissa Mathew Goode (Stanley, oik.), Chiwetel Ejiofor (Louis), Janet Montgomery (Sarah) ja Joanne Vanderham (Pamela). Murtuva maailma, Stephen Poliakoff, yle tv1 stephen poliakoff

TV1 lauantaisin 21.11. - 19.12.2015 klo 23.40 - 01.10 (päättymisaika vaihtelee)
Yle Areenassa 30 päivää

Stephen Poliakoffin käsikirjoittama ja ohjaama sarja Murtuva maailma (12) sijoittuu 30-luvun Lontooseen ja jazzmusiikin maailmaan.

The Louis Lester Band esiintyy pienellä jazzklubilla, josta musiikkitoimittaja Stanley löytää heidät ja päättää tehdä kaikkensa auttaakseen bändin taivalta maineeseen ja menestykseen.

Ennakkoluulot vastassa

Uudenlainen musiikki ei heti kaikkia sytytä ja rotuennakkoluulot ovat vahvat.

Bändi onnistuu saamaan kiinnityksen yhteen kaupungin hienoimmista hotelleista. Soittajat tutustuvat kaupungin aristokraatteihin ja esiintyvät jopa itse prinssille.

Ystävät ja viholliset

Hetken aikaa kaikki näyttää hyvältä, on keikkoja ja rahaa, mutta sitten yksi bändin jäsenistä kuolee väkivaltaisesti ja kaikki romahtaa. Kuka oikeastaan on ystävä ja kuka vihollinen?

Pääosissa nähdään Chiwetel Ejiofor, Joanna Vanderham, Matthew Goode, Janet Montgomery, Jacqueline Bisset ja John Goodman.

Dancing on the Edge. Käsikirjoitus ja ohjaus: Stephen Poliakoff. Tuotanto: Ruby Film and Television/BBC, Britannia 2013. Sarja on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2014.

murtuva maailma, stephen poliakoff, yletv1
murtuva maailma, stephen poliakoff, yletv1 stephen poliakoff

Onko Jessie (Angel Coulby) matkalla maineeseen?

Lisää ohjelmasta

Kommentit