Hyppää pääsisältöön

Etkö ole löytänyt vielä suosikkijoukkuettasi MM-kisoissa? Testaa Fanikonetta

Ylen #Fanikone kertoo, mitä joukkuetta sinä voisit kannattaa MM-kilpailuissa.

Jalkapallo. // Kuva: Yle Kuvapalvelu

Yle on rakentanut jalkapallofaneille #Fanikone-nettisivun, joka kertoo käden käänteessä, minkä tyylistä jalkapalloa MM-kisoihin osallistuvat maat pelaavat. Kun käyttäjä on valinnut erilaisista vaihtoehdoista mieluisimmat, #Fanikone kertoo, minkä maan pelityyli miellyttää eniten silmää.

Pelaako suosikkisi iloista hyökkäyspeliä vai luottaako se tiiiviiseen puolustamiseen? Pitääkö joukkueen pelaajien olla viilipyttyjä vai räiskyviä persoonia? Muun muasssa tällaisiin kysymyksiin vastaamalla selviää, minkä maan pelityyli sopii parhaiten itselle. Samalla ratkeaa kenties se, mitä maata haluaa kannattaa 12.6. alkavissa kisoissa.

Yle näyttää kaikki ottelut suorana, katso aikataulusta, milloin pelit tulevat.

  • Blockfesteille saapuva Pusha T puhututtaa: Daytona-albumilla ja Drakella otsikoihin

    Pusha T Blockfesteille paikkaamaan Playboi Cartia.

    Suomeen saadaan elokuussa esiintyjä, joka on samaan aikaan pitkän linjan legenda, sekä yksi Jenkkien ajankohtaisimmista artisteista. Kanye Westin tuottama Pusha T viimeistelee Blockfestin artistikattauksen. Amerikkalainen rap-artisti ja malli Playboi Carti perui päällekkäisten aikataulujen vuoksi keikkansa Tampereen Blockfesteillä.

  • Beyoncé ja Jay-Z: The Cartersin kartelli tasa-arvon puolesta

    Beyoncé ja Jay-Z julkaisivat kantaaottavan albumin.

    Beyoncé ja Jay-Z julkaisivat 16.6. yllättäen ensimmäisen yhteisalbuminsa Everything is Love. Levyn on sanottu kertovan pariskunnan välisestä rakkaudesta. Tie rakkauden rauhalliseen satamaan on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin ruusuinen.