Hyppää pääsisältöön

Etkö ole löytänyt vielä suosikkijoukkuettasi MM-kisoissa? Testaa Fanikonetta

Ylen #Fanikone kertoo, mitä joukkuetta sinä voisit kannattaa MM-kilpailuissa.

Jalkapallo. // Kuva: Yle Kuvapalvelu

Yle on rakentanut jalkapallofaneille #Fanikone-nettisivun, joka kertoo käden käänteessä, minkä tyylistä jalkapalloa MM-kisoihin osallistuvat maat pelaavat. Kun käyttäjä on valinnut erilaisista vaihtoehdoista mieluisimmat, #Fanikone kertoo, minkä maan pelityyli miellyttää eniten silmää.

Pelaako suosikkisi iloista hyökkäyspeliä vai luottaako se tiiiviiseen puolustamiseen? Pitääkö joukkueen pelaajien olla viilipyttyjä vai räiskyviä persoonia? Muun muasssa tällaisiin kysymyksiin vastaamalla selviää, minkä maan pelityyli sopii parhaiten itselle. Samalla ratkeaa kenties se, mitä maata haluaa kannattaa 12.6. alkavissa kisoissa.

Yle näyttää kaikki ottelut suorana, katso aikataulusta, milloin pelit tulevat.