Hyppää pääsisältöön

Jurassic Rock julkaisi uusia kiinnityksiä – mukana Bob Marleyn poika

Mikkelin Jurassic Rock julkaisee jälleen nipun uusia kiinnityksiä. Mukana muun muassa Jenni Vartiainen, Sanni ja Anna Abreu.

Cheek Jurassic Rockissa 11.8.2013 // Kuva: YleX / Nelly Tatti

Elokuun toisena viikonloppuna Mikkelin Kenkäveronniemellä nähdään Suomen ensivisiitillään legendaarisen reggae-artisti Bob Marleyn poika jamaikalainen Ky-Mani. Ky-Mani Marley on luonut uraa niin näyttelijänä kuin muusikkona, tehden yhteistyötä vuosien varrella muiden muassa The Fugeesin Pras Michelin kanssa.

Jurassic Rockissa nähdään myös yksi suosituimmista kotimaisista naisartisteistamme, kun Jenni Vartiainen nousee Jurassicin lavalle toista kertaa kolmen vuoden tauon jälkeen. Jurassic Rockin naisartistilinjaa jatkavat myös viime viikolla uuden V-albuminsa julkaissut Anna Abreu sekä viime vuonna tähtitaivaalle rakentin lailla noussut Sanni.

Muita uusia Jurassic-kiinnityksiä ovat discometalliorkesteri Turmion Kätilöt, r&b-artisti Karri Koira yhdessä Mustan Barbaarin kanssa ja jo aiemmin julkaistun yhdysvaltalaisen Flogging Mollyn edellisellä Suomen kiertueella lämmittelijänä nähty helsinkiläinen Damn Seagulls. Lisäksi Jurassic Rockin kotikaupunkia Mikkeliä edustaa paikallinen heavymetalorkesteri Lord Fist.

Viime vuonna aloitettu stand up -kokeilu Jurassic Rockin ulkolavalla oli sen verran toimiva ratkaisu, että festivaali on päättänyt jatkaa samalla linjalla tänäkin vuonna. Jurassicin vuoden 2014 huumoriosastosta vastaavat Ismo Leikolan Stand Up -show. Ismo Leikola esiintyy festivaalilla myös yhdessä bändinsä kanssa.

Jurassic Rock järjestetään 8.–9.8.2014 Mikkelin Kenkäveronniemellä, Kenkäveron Pappilan miljöössä. Festivaalin aikaisemmat kiinnitykset ovat HIM, Flogging Molly (USA), Clean Bandit (UK), Kaija Koo, Stam1na ja Haloo Helsinki!. Festivaalin kyljessä järjestetään 10.8.2014 erillisenä sunnuntaikonserttina Jurassic Piknik, jossa esiintyvät kesän ainoan yhteisen keikkansa tekevät Vesa-Matti Loiri & All Stars ja Samuli Edelmann.

Jurassic Rock tulee julkaisemaan vielä lisää niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin esiintyjiä.

Lue myös:

Jurassic Rock muuttaa Kenkäveronniemelle