Hyppää pääsisältöön

Tässä syyt, miksi Nikolai Alho tulee särkemään sydämiä kuin Beckham tai Usher

Nikolai Alho tulee varmasti valloittamaan maailmaa ja särkemään teinityttöjen sydämiä joko jalkapallosankarina tai poptähtenä.

Nikolai Alho

Sen lisäksi, että Nikolai Alho on lahjakas ja hyväkuntoinen jalkapalloilija, hän osaa myös tehdä biisejä ja ilmaista tunteitaan laulamalla. Kaiken kukkuraksi Nikolai Alho on myös syötävän hyvännäköinen.

Alho solmi syyskuussa 2013 HJK:n kanssa uuden pelaajasopimuksen, joka pitää hänet seurassa kauden 2015 loppuun saakka. YleX Aamun haastattelussa Alho kertoi haluavansa olla viiden vuoden päästä olla pelaamassa jalkapalloa mieluiten Englannissa tai Hollannissa.

Nikolai Alho on julkaissut kolme singleä, jotka ovat nimeltään Fly, Standing Right Here ja Leggo. Hän on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan myös sydäntäsulattavia covereita, kuten Bruno Marsin When I Was Your Man ja Rihannan Stay -kappaleista.

Tammikuussa Alho esitteli YouTube-seuraajilleen myös siskonsa, jonka kanssa hän esitti kappaleen Say Something. Ilmeisesti lahjakkuus kulkee suvussa.

Nikolai Alhon ystäväpiiriin kuuluu Suomen kuuluisimpia räppäreitä, kuten Brädi, JVG:n Jare ja VilleGalle, Mikael Gabriel, Spekti, Uniikki ja Musta Barbaari.