Hyppää pääsisältöön

Isäksi syntyneet

Isäksi syntyneet: Jérôme ja François.
Isäksi syntyneet: Jérôme ja François. Kuva: Isäksi syntyneet: Jérôme ja François. Yle kuvapalvelu. isäksi syntyneet

Jérôme ja François ovat halunneet omaa lasta kauan. Vihdoin he kuulivat kohdunvuokrauksesta. Auttaisiko se miesparia? Dokumentti seuraa miesten matkaa Yhdysvaltoihin ja kahden perheen yhteistä odotusta.

Pitkään yhdessä olleet pariisilaismiehet Jérôme ja François haluavat perustaa perheen. Ranskalaisdokumentissa seurataan, kuinka se onnistuu siitä huolimatta, että sijaissynnytys on Ranskassa lailla kielletty. Miespari matkaa Yhdysvaltoihin, jossa kohdunvuokraus on laillista.

Dokumentti nähtiin ensi kerran kesälllä 2014 osana Ylen kanavien Pride-teemaa, joka jatkui koko viikon Yle Teemalla, Yle Puheella, Ylen Elävässä arkistossa ja Yle Areenassa.

 • Isäksi syntyneet (Naître père, Ranska 2013) Ohjaus, käsikirjoitus Delphine Lanson.

Isäksi syntyneet -traileri Youtubessa

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • U2, The Clash ja Sting – Ruisrockista on tullut monelle osa oman elämän soundtrackiä

  Ruisrock – 50 kesää meren rannalla -dokumentti Areenassa.

  Kesästä 1970 asti järjestetyllä Ruisrockilla on pitkä ja värikäs historia. Viiden vuosikymmenenkin jälkeen siitä on muodostunut tapahtuma, johon sekä yleisö että artistit palaavat mielellään aina uudelleen. Ruisrock - 50 kesää meren rannalla on uusi Ylen dokumentti, joka kertaa festivaalin historiaa ja antaa äänen myös viidelle artisti-kertojalle, jotka tuovat dokumenttiin omat Ruisrock-kokemuksensa.

 • Gustav Mahlerin sinfoniasarja soi Yle Teemalla läpi kesän

  RSO ja yhdeksän sinfoniaa + yksi keskeneräinen.

  Radion sinfoniaorkesteri on esittänyt kaikki Gustav Mahlerin kymmenen sinfoniaa juuri päättyvällä kaudella 2018–2019. Teema lähettää kaikki Mahler x 10 -sarjan konserttitallenteet sunnuntai-iltapäivisin 9.6.–11.8.2019. Jokaisen konsertin aluksi Hannu Lintu esittelee soitettavan teoksen.

Yle Teema