Hyppää pääsisältöön

Lovexin Theon Kaliforniassa: Näin Ludacrisin ja sammuneen Ron Jeremyn

Lovexin keulahahmo Theon kohtasi Kaliforniassa julkkiksia ja kohteliaita autoilijoita.

Theon Lovex // Kuva: Alma Hätönen

Lovexin uusi sinkku California sai Ensinäytössä Lovexin California: Laulaja tahtoi videolle K18-materiaalia. Biisi kertoo positiivisesta kalifornia-mielentilasta, jossa elämä on mallillaan ja kaikki sujuu hienosti.

Yhtyeen kävi aikanaan Kaliforniassa USA-biisin musiikkivideon kuvausten vuoksi. Laulaja Theon jäi Los Angelesiin muutamaksi päiväksi kuvausten jälkeen. Theon koki matkalla, että stereotypiat kalifornialaisesta onnesta pitävät paikkansa.

- Ostin polkupyörän ja ajelin auringossa muutaman päivän. Kaikki olivat liikenteessäkin ystävällisiä ja kohteliaita. Ilmeisesti ne, jotka kritisoivat Los Angelesin liikennettä, eivät ole koskaan pyöräilleen Suomessa, Theon sanoo.

California-biisin musiikkivideolla nähdään elokuvista ja tv:stä tuttuja hahmoja. Theon törmäsi myös matkallaan julkkiksiin.

- Olin hotellin baarissa vetämässä tonnikalaleipää, kun Ludacris käveli vastaan ja morjensteli. Katseli varmaan, että siinäpä on väsyneen näköinen mies. Näin myös kuinka Ron Jeremy sammui pöytäänsä eli kyllä niitä tähtiä siellä vilisee, Theon kertoo.

Uudelle levylle tulossa sillisalaattia ja jungle-biittejä

Lovex kirjoittaa tällä hetkellä musiikkia uudelle albumille. Seuraavalle levylle on tehty jo reilut kaksikymmentä demoja, mutta yleiset tyylilliset linjaukset ovat vielä auki.

- California on vähän väliin menevä kappale, koska seuraavalle levylle on tulossa todella outoja juttuja. Tehtiin viime viikolla esimerkiksi yksi jungle-biisi, Theon kertoo.

Kappaleella kuuluu kaikuja myös syksyllä julkaissusta State of Mind -levystä, koska kertosäkeessä toistetaan lausetta "California state of mind".

- Biisi toimii sinettinä edelliselle albumille, Theon sanoo.

Muokattu 6.6.2013 klo14:30: California on Lovexin uusi kesäbiisi, mutta päätöstä siitä, tuleeko kappale seuraavalle albumille, ei ole vielä tehty.

Ensinäytössä Lovexin California: Laulaja tahtoi videolle K18-materiaalia

Lähteet: YleX