Hyppää pääsisältöön

Scott & Bailey - 1. ja 2. tuotantokaudet

Scott & Bailey, yle tv1
Rankka työ yhdistää etsivät Janet Scottin (Lesley Sharp, oik.) ja Rachel Baileyn (Suranne Jones). Scott & Bailey, yle tv1 Kuva: © Red Production Co Ltd / ITV plc scott & bailey

HUOM! Scott & Baileyn 3. ja 4. kaudet uusitaan TV1:n maanantai-illoissa 12.9.2016 alkaen. Jaksot ovat myös katseltavissa Yle Areenassa 7 päivää

Manchesterin poliisipiirin murharyhmässä työskentelee kaksi juurevaa naisetsivää, poliisikonstaapelit Janet Scott ja Rachel Bailey.

Pohjimmiltaan Scott ja Bailey ovat hyvin erilaisia, mutta henkisesti raskaan ja vaativan työn kautta heistä on tullut jonkinasteisia ystäviä.

TV1 uusii sarjan Scott & Bailey (12) (Scott and Bailey) ensimmäisen ja toisen tuotantokauden 31.7.2014 alkaen. Uudet kolmannen kauden jaksot nähdään lauantaisin 13.12.2014 alkaen. Neljännen kauden jaksot esitetään heti perään lauantaisin 7.2.2015 alkaen,

Äiti ja kuumakalle

Kummankin naisen omat elämänvaiheet vaikuttivat aikanaan siihen, että heistä tuli poliiseja.

Yhteistyökykyisempi, nelikymppinen Janet Scott on naimisissa ja kahden teinitytön äiti. Hänen motiivinsa valmistua poliisiksi oli traumaattinen menetys nuoruusvuosina, joka jäi kaivelemaan.

Naisista nuorempi Rachel Bailey on kuumakalle, joka ajelehtii edelleen epämääräisissä miessuhteissa.

Suhdesotkusta ristiriitoja

Rachelin tuorein suhde johtaa naiset keskelle ammatillisia ja henkilökohtaisia ristiriitoja.

Samalla naisten pitäisi hoitaa kotia ja suoriutua päivittäisestä poliisityöstä, kohdata karskeja sarjamurhaajia ja kestää miespuolisia työkavereita.

Pääosissa: Suranne Jones, Lesley Sharp ja Rupert Graves. Käsikirjoitus: Sally Wainwright. Ohjaus: SarahPia Anderson, Syd Macartney, Ben Caron. Tuotanto: Red Production, ITV 2011.

Kommentit