Hyppää pääsisältöön

Viileä keli, poliisivierailu ja utelias naapuri – tällaista oli Robinin Kesärenkaat-kuvauksissa

Vaikka Robinin Kesärenkaat-videolla on kesäisen kepeä tunnelma, kuvauksissa turvauduttiin taukojen aikana takkien lämpöön. Poliisin vierailulta ja uteliailta katseiltakaan ei vältytty.

Robin, Viki, Mäkkäri, Jenni ja Alma // Kuva: Hanne Kautto / YleX

YleX:n tämän vuoden kesäkumibiisi on Robinin esittämä Kesärenkaat. Kappaleeseen kuuluu kesäinen musiikkivideo, joka kuvattiin toukokuun alkupuolella Tampereen Pispalassa. Kuvauksissa oli Robinin, näyttelijöiden ja BMX-pyöräilijöiden lisäksi mukana YleX:stä tutut Viki, Mäkkäri, Jenni ja Alma.

Kellon ympäri kestäneet kuvaukset sujuivat hyvässä hengessä. Varsinkin päätähti Robin jaksoi olla hyväntuulinen ja viihdytti kanssanäyttelijöitään vitseillä ja akrobaattisilla tempuilla. Loppukevään sää oli kolea auringon mennessä pilvien taakse, ja Robin kumppaneineen joutui turvautumaan kuvaustauoilla paksuihin takkeihin ja viltteihin.

Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Kuvaukset aloitettiin kohtauksesta, jossa Robin suutelee ”tyttöystäväänsä” Lindaa junaradan vieressä. Kohtauksen nauhalle saaminen ei onnistunut täysin mutkitta, sillä paikallinen poliisi kävi ihmettelemässä junaradan läheisyydessä heiluvaa porukkaa. Viranomainen tyytyi toivottamaan kuvausryhmälle hyvää päivänjatkoa, kun selvisi, että luvat ovat kunnossa.

Seuraavaksi ryhmä siirtyi Pispalanharjulle, jossa kuvattiin musiiikkivideon pyöräily- ja puistokohtaukset. Robin ja pyöräilevä BMX-porukka herättivät tiuhaan rakennetulla asuinalueella paljon huomiota, ja monen talon ikkunasta pistivät esiin uteliaat kasvot. Kuvausryhmän vieressä olleen talon emäntä innostui popparista niin paljon, että kiikutti tälle suklaalevyn.

Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Viimeisenä kuvauspaikkana toimi tyhjillään ollut talo, jossa kuvattiin muun muassa Kesärenkaat-videon kotibilekohtaukset. Pitkä päivä alkoi kuitenkin jo tuntua näyttelijöissä. Kuvaukset saatiin ammattimaisesti purkkiin, mutta ryhmällä oli päivän päätteeksi hervoton meininki – varsinkin eräillä YleX:n juontajilla...

Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Mitä muuta kuvauksissa tapahtui? Katso alta video Kesärenkaat-kuvausten kulisseista. Katso myös liitteenä oleva kuvagalleria. Lisää kuvia kuvauksista löydät TÄÄLTÄ.

Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX
Kesärenkaat behind the scenes // Kuva: Hanne Kautto / YleX