Hyppää pääsisältöön

Justimus debyyttilevyllään albumilistan kärkeen

Albumin 17 kappaletta edustavat useita eri musiikkityylejä aina balladeista rap-musiikkiin.

Justimus Wunderboy-videolla.

Sketsi- ja huumoriryhmä Justimuksen debyyttialbumi Wunderboy julkaistiin 30. toukokuuta. Jo ensimmäisellä viikollaan albumi nousi Suomen virallisen albumilistan ykkössijalle.

- Ei ois todellakaan uskonut silloin 2009, kun rupesimme duunaamaan sketsejä, että tällaisella puhtaalla hauskanpidolla lohkeaisi joskus ykkössija albumilistalta, kommentoi levyn sanoituksesta ja sävellyksestä vastannut Sami Harmaala.

Poikkeuksellista albumilistan ykkössijassa on se, ettei yksikään albumin sinkkukappale ole noussut suurten radiokanavien soittolistoille, vaikka ryhmän musiikkivideot keräävät huomattavia katselumääriä Youtubessa. Levyn maaliskuussa julkaistua nimikkokappaletta Wunderboy on katsottu palvelussa jo yli miljoona kertaa. Sinkku nousi suoraan iTunesin sijalle 1.

Lue myös:

Justimus pilkkaa One Directionia uudella videolla

Justimus: Kimppuumme on käyty vain siksi, että teemme huumorivideoita

Lähteet: Jiffel Music Group