Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet The Madden Brothersin kappaleesta We Are Done?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

The Madden Brothers // Kuva: Facebook / The Madden Brothers

Kuka? The Madden Brothers: We Are Done

Mitä? Jenkkiläisen rockyhtye Good Charlotten identtiset kaksosveljet Benji ja Joel Madden ovat päättäneet vaihteeksi työstää musiikkia ihan kahdestaan. Projekti kulkee loogisesti nimellä The Madden Brothers. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan yhtyeen debyyttisingle We Are Done. Veljekset ovat lupailleet, että kokonaisesta albumista päästään nauttimaan vielä tämän vuoden puolella.

Hä? Veljekset toimivat parhaillaan tähtivalmentajina Australian The Voice Kids -ohjelmassa.