Hyppää pääsisältöön

Ranskalais-suomalainen pariskunta hurmaa kanelintuoksuisella popilla

Uuden musiikin aamuvuoron Viikon tehona soi supersöpö Eva & Manu!

Eva ja Manu - Cinnamon hearts // Kuva: youtube.com

Eva & Manu: Cinnamon Hearts

Matkailu inspiroi suomalaisranskalaisen pariskunnan hittinikkarointiin Suomen söpöin pariskunta Eva & Manu hemmottelee kuulijoita kanelintuoksuisella uutuusbiisillä. Cinnamon Hearts on pulppuilevan kepeä oodi ystävyydelle ja sen kauneudelle ja biisi tulee löytymään yhtyeen tulevalta kakkosalbumilta. Leikkimielinen, vilpitön ja elämäniloinen kappale on saanut myös pontta tuottajan paikalle ponnahtaneesta Tuomo Prättälästä.

Jos puistelit päätäsi aiempien biisien herkistelyn ja kuulaan äänimailman kohdalla ja kaipasit jotain hieman ravistelevampaa, saat sitä nyt! Jos taas rakastit Evaa ja Manua heti ensi hetkestä lähtien ja huokailit antaumuksella yhtyeen tunnelmoinnille, et tule taatusti pettymään nytkään. Cinnamon Hearts tarjoaa koukuttavaa elämäniloa, N**oNoNo** -tyylistä raikkautta, taattua suloisuutta sekä tarttuvuutta. Biisi on kuin kesäpyörällä viilettämistä loivaan alamäkeen samalla kun pyöränkorissa poukkoilee piknik-kori. Kun kaipaat muistutusta elämän kokonaisvaltaisesta parhaudesta, kuuntele tämä biisi ja jatka matkaasi hymyillen!

Saako biisi kanelisydämesi sykkimään vai onko elämä vain synkkää ja ikävää?
Kommentoi tehoa!