Hyppää pääsisältöön

Alistumattomat: Tuula-Maria Ahonen

Sosiaalipsykologi Tuula-Maria Ahonen
Roska Päivässä -liikkeen perustaja Tuula-Maria Ahonen Sosiaalipsykologi Tuula-Maria Ahonen Kuva: Tuula-Maria Ahonen tuula-maria ahonen

Alistumattomuuden aikalaishistoriaa -sarjassa 9.6. 2014 puhevuorossa on Roska päivässä -liikkeen perustaja vapaa toimittaja, sosiaalipsykologi Tuula-Maria Ahonen. Jäsenmaksuja keräämätön Roska päivässä -liike toimii kaikkialla Suomessa ja sillä on kannattajia joka puolella maailmaa.

"Väitetään, että yksittäisen ihmisen teoilla ei olisi merkitystä. Pienistä puroista kasvaa kuitenkin suuri virta, niin hyvässä kuin pahassakin. Ympäristönsuojelu on pieniä tekoja, kuten roskan kerääminen maasta ja sen heittämättä jättäminen."

Kommentoimassa on haagalainen taiteilija Nelly Jurvelius. Toimittajana on Tiina Harpf.

Roska päivässä -liike
Roska päivässä -liike Wikipediassa
Alistumattomuuden aikalaishistoriaa Areenassa

Teksti: Tiina Harpf

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri