Hyppää pääsisältöön

Mapein rakkauslaulu saa silmäkulmat kostumaan

Uuden musiikin iltavuorossa Essi Lampun tehona soi tunteisiin kajoava Mapein Don't Wait -kappale.

Mapei

Jacqueline Mapei Cummings on Amerikassa Rhode Islandissa syntynyt kaunotar, joka vietti nuoruutensa kouluvuodet naapurimaassamme Ruotsissa. Tukholma sai jäädä, kun 18-vuotias Mapei palasi takaisin rapakon taakse Brooklyniin kehittämään rap-taitojaan. Tukholmaan myöhemmin palannut mimmi vaihtoi riimittelyt modernin popin laulamiseen ja aloitti esikoisalbumin työstämisen ruotsalaisen Mangnus Lidehällin kanssa. Lindehäll on tuottanut muun muassa Katy Perryä ja Britney Spearsia. Yhteistyöstä syntyi Don't Wait -sinkku, jonka ympärillä kohistaan tällä hetkellä maailmalla.

Don’t Wait porautuu syvälle sisimpään ja herättää kaihoisia rakkauden tuntemuksia arjen kovettaman ulkokuoren sisältä. Riisutun kappaleen kitarasoinnut, basso ja Brasilian kaduille vievät rummutukset pumppaavat ajatukset haikeisiin tunnelmiin. Mapein pehmeän tunteikas lauluääni antaa äänensä kaikille niille, jotka eivät saa tunteitaan sanotuksi omalle rakkaalleen.

Kappale sopii haikeisiin kesäiltoihin kun aurinko on jo painumassa unten maille. Sydänsuruissa tai elämääkin suuremmassa rakkaudessa tarpovat ihmiset voivat löytää tästä oman hempeilykappaleensa. Tyylikkään riisuttu kokonaisuus kaunista sielukasta laulua, haikeutta, bassoa ja tunnelmointia.

Lyökö ruotsalainen Mapei suoraan sinun sydämeesi ja saa silmäkulmasi kostumaan, vai jääkö tämä tunnelmointi vain hipsterien myöhäisiltojen pyöräilymusiikiksi? Kommentoi tehoa!