Hyppää pääsisältöön

Antoinen neljä vuodenaikaa

Animaatioilla elävöitetty Antonio Vivaldin "Neljä vuodenaikaa" avautuu aivan uudessa valossa, kun Antoine -poika saa isoisältään 10-vuotispäiväkseen tyhjältä näyttävän kirjan. Kirja herääkin eloon. Pääosissa ja kuvassa Pierre Richard, Myles Dillon. Yle ku
Animaatioilla elävöitetty Antonio Vivaldin "Neljä vuodenaikaa" avautuu aivan uudessa valossa, kun Antoine -poika saa isoisältään 10-vuotispäiväkseen tyhjältä näyttävän kirjan. Kirja herääkin eloon. Pääosissa ja kuvassa Pierre Richard, Myles Dillon. Yle ku Kuva: Animaatioilla elävöitetty Antonio Vivaldin "Neljä vuodenaikaa" avautuu aivan uudessa valossa, kun Antoine -poika saa isoisältään 10-vuotispäiväkseen tyhjältä näyttävän kirjan. Kirja herääkin eloon. Pääosissa ja kuvassa Pierre Richard, Myles Dillon. Yle ku antoinen neljä vuodenaikaa

Antoinen neljä vuodenaikaa on osittain animoitu koko perheen musiikkiohjelma, jossa Antonio Vivaldin musiikki avautuu aivan uudella tavalla. Ranskalaisohjelman tekijöiden aiempi teos Eläinten karnevaali on myös nähty Teemalla.

Antonio Vivaldin viulukonserttosarja Neljä vuodenaikaa on maailman tunnetuimpia klassikoita. Teos avautuu aivan uudessa valossa, kun Antoine -poika saa isoisältään kymmenvuotislahjaksi tyhjältä näyttävän kirjan. Aluksi hän pettyy hieman, mutta kirja herääkin eloon.

Päärooleissa: Pierre Richard (isoisä) ja Myles Dillon (Antoine). Concerto Italiano -orkesteria johtaa Rinaldo Alessandrini.

  • (Les Quatre Saisons d’Antoine), Ranska 2012. Tuotanto Arte.Ohjaus: Gordon & Philippe Béziat.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa