Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Eva & Manu -yhtyeen kappaleesta Cinnamon Hearts?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Eva & Manu // Kuva: https://www.facebook.com/evamanumusic?fref=ts

Kuka? Eva & Manu: Cinnamon Hearts

Mitä? Eeva Louhivuori ja Emmanuel Laudic muodostavat suomalais-ranskalaisen duon Eva & Manu. Bostonissa Berklee College of Musicissa tutustunut pariskunta julkaisi esikoisalbuminsa Eva & Manu vuonna 2012. Levyn biiseistä suoranaiseksi hitiksi nousi Feet In The Water, josta huipputuottaja MGI teki vielä myöhemmin tarttuvan remiksin. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan kaksikon uusi kappale Cinnamon Hearts, jonka on tuottanut Tuomo Prättälä. Kyseessä on elokuussa julkaistavan toisen studioalbumin ensimmäinen sinkku.

Kappale soi tällä viikolla myös Uuden musiikin aamuvuoron Pirita Pykäläisen Ranskalais-suomalainen pariskunta hurmaa kanelintuoksuisella popilla. Piritan mukaan biisi on kuin kesäpyörällä viilettämistä loivaan alamäkeen samalla kun pyöränkorissa poukkoilee piknik-kori.

Hä? Kaneli on eräs maailman vanhimmista tunnetuista mausteista. Jo muinaiset egyptiläiset käyttivät sitä balsamoinnissa aromaattisena aineena. Vanhassa testamentissa kanelia pidetään kultaakin arvokkaampana.