Hyppää pääsisältöön

Nämä tähdet eivät ole vielä konsertoineet Suomessa – kenet haluat ehdottomasti nähdä?

Beyoncéa, Kings Of Leonia, Adelea ja Coldplayta odotetaan yhä Suomeen.

Äänestys on käynnissä 4. lokakuuta asti.

Muutaman kuukauden sisään Suomessa on todistettu huippukeikat Justin Timberlakelta, Miley Cyrukselta, Robbie Williamsilta ja Metallicalta. Suomeen on saatu viime vuosina useita maailmantähtiä, mutta useita heistä odotetaan yhä keikalla Suomeen.

Maailmantähtien tulosta Eurooppaan saatetaan tietää muutama vuosi etukäteen. Tuolloin keikkajärjestäjät esittävät artistille toiveen Suomen keikasta. Ykkösartistit alkavat kuitenkin olla liian kalliita suomalaisfestivaaleille, joten heidät toivotaan omille keikoilleen Suomeen. Huippuartistien palkkiot ovat seitsennumeroisia lukuja, jolloin pienemmillä festivaaleilla ei ole edes varaa lähteä tarjouskilpailuihin. Lisäksi konserttijärjestäjät ovat kertoneet esiintyjien haluavan kontrolloida yhä enemmän omaa konserttituotantoaan – he haluavat rakentaa ympäristön, joka toimii bändille ja yleisölle.

Näitä 21 esiintyjää ei ole vielä nähty Suomessa – kenet haluat ehdottomasti nähdä? Äänestä!

Lähteet: YleX, Yle Uutiset