Hyppää pääsisältöön

Nuija ja tosinuija -leffalle jatkoa – katso traileri

Jim Carrey ja Jeff Daniels ovat jälleen nuijabestiksiä Dumb and Dumber to -elokuvassa.

Nuija ja tosinuija 2 // Kuva: Dumb and dumber to / YouTube kuvakaappaus

Legendaarinen ysärikomedia Nuija ja tosinuija saa jatkoa. Jim Carrey ja Jeff Daniels palaavat idioottirooleihinsa _Dumb and Dumber to -_elokuvassa, joka julkaistaan yhdysvalloissa marraskuun 14. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet ja ohjanneet Farrellyn veljekset. 1994 julkaistun Nuija ja tosinuija -komedian lisäksi Farrellyt ovat ohjanneet useita komediahittejä, kuten Sekaisin Marista sekä Me kaksi ja Irene.

Nuija ja tosinuija -elokuvan jatko-osassa parhaat kaverukset Harry ja Lloyd etsivät Harryn kadonnutta lasta. Elokuvan traileri esitettiin ensimmäistä kertaa The Tonight Show with Jimmy Fallon -ohjelmassa.

Katso alta Dumb and Dumber to -elokuvan traileri.

Lue myös:

Tältä hittikomedia Nuija ja tosinuija näyttäisi draamaelokuvana - katso video

Lähteet: Tonight Show with Jimmy Fallon, IMDB