Hyppää pääsisältöön

Nuija ja tosinuija -leffalle jatkoa – katso traileri

Jim Carrey ja Jeff Daniels ovat jälleen nuijabestiksiä Dumb and Dumber to -elokuvassa.

Nuija ja tosinuija 2 // Kuva: Dumb and dumber to / YouTube kuvakaappaus

Legendaarinen ysärikomedia Nuija ja tosinuija saa jatkoa. Jim Carrey ja Jeff Daniels palaavat idioottirooleihinsa _Dumb and Dumber to -_elokuvassa, joka julkaistaan yhdysvalloissa marraskuun 14. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet ja ohjanneet Farrellyn veljekset. 1994 julkaistun Nuija ja tosinuija -komedian lisäksi Farrellyt ovat ohjanneet useita komediahittejä, kuten Sekaisin Marista sekä Me kaksi ja Irene.

Nuija ja tosinuija -elokuvan jatko-osassa parhaat kaverukset Harry ja Lloyd etsivät Harryn kadonnutta lasta. Elokuvan traileri esitettiin ensimmäistä kertaa The Tonight Show with Jimmy Fallon -ohjelmassa.

Katso alta Dumb and Dumber to -elokuvan traileri.

Lue myös:

Tältä hittikomedia Nuija ja tosinuija näyttäisi draamaelokuvana - katso video

Lähteet: Tonight Show with Jimmy Fallon, IMDB

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.