Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Pitchblack Bodies

Pitchblack Bodies on Hyvinkääläinen rock duo (piano & rumpu - livetilanteissa mukana myös basisti), jonka musiikilliset tavoitteet ovat korkealla. Tavoitteenamme on tehdä monipuolista ja mielenkiintoista musiikkia. Tavoitteenamme on luoda silta modernin äänisuunnittelun ja raa-an live-energian välille. Yhdistellen yhtyeiden, kuten Queens Of The Stone Age ja Muse äänisuunnittelua sekä Led Zeppelinin elävää vimmaa. Tuoden mukaan luonnollisesti oma mausteemme!

Pitchblack Bodies // Kuva: Ylex Kellari

Kotipaikkakunta: Hyvinkää

Musiikkityyli: indie, alternative, rock

Perustamisvuosi: 2013

Kokoonpano: Olli Pykälä-Aho. Ville Kamula.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Majesteettista ja omaperäistä rockia. Pianon, rumpujen ja basson yhdistelmä toimii hyvin! Bändi selvästi löytänyt oman tyylinsä, jossa työskennellä.

Vielä odotamme:

Hienoa, että laulajalla runsaasti kunnianhimoa, mutta välillä mennään liikaa kykyjen äärirajolla. Enemmän laulutreeniä, jotta into kohtaa osaamisen paremmin! Sävellystyössä on myös petrattavaa. Biiseihin pitäisi lisää tarttuvuutta ja koukkua!

Kristallipallo:

Bändi esiintyy omalla pöyhkeällä tyylillään paikassa kuin paikassa, ja vänkää itsensä sellaisten bändien kuin Toot Toot, The Blankon sekä Von Hertzen Brothersin lämppäriksi. Näin väkimäärät ja ihailijajoukot paisuvat, ja kaksikko saa lisäpuhtia kokonaisen albumin julkaisuun, minkä kustantaa jo joku muu taho kuin bändi itse!