Hyppää pääsisältöön

Spice Girls -tähti kiertää tosi-tv-ohjelmasta toiseen

Melanie Brown osallistuu mielellään tosi-tv-ohjelmiin tuomarina tai kilpailijana. Seuraavaksi on vuorossa brittien X Factor.

spice girls

Spice Girls -yhtyeessä tuttu Melanie Brown eli Mel B on kiinnitetty Iso-Britannian The X Factor -kisan tuomariksi. Mel B:n pidemmästä tuomaripestistä on huhuttu siitä asti, kun spaissari vieraili ohjelmassa vuonna 2012.

Mel B:llä on paljon kokemusta tosi-tv-tuomaroinnista. Laulaja on aikaisemmin esiintynyt sekä Australian X Factorissa että maan Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tällä hetkellä Mel B on mukana America's Got Talent -sarjassa. Laulaja on kiinnitetty myös Australian The Voice Kids -sarjan mentoriksi.

Spice Girls -uransa aikana Mel B tunnettiin nimellä Scary Spice ja laulajalla oli tapana laukoa haastatteluissa kärkkäitä kommentteja. Brown aikoo tuomarina kertoa mielipiteensä rehellisesti jokaisesta kokelaasta.

- Olen valmis palauttamaan laulajia maan pinnalle ja väittelemään Simonin kanssa, jos hän on väärättä. En malta odottaa, että pääsemme bongaamaan upeita lahjakkuuksia, Mel B kertoo Digital Spyn haastattelussa.

Melanie Brown saa miljoona puntaa ohjelman tuomaroinnista. The X Factor -kisan muut tuomarit ovat sarjan uudella kaudella Simon Cowell, Cheryl Cole ja Louis Walsh.

Lähteet: Digital Spy