Hyppää pääsisältöön

Eva & Manu: Toisen levyn tekemiseen liittyy paineita

YleX Jälki-istunnon vieraana kävi suomalais-ranskalainen duo Eva & Manu. Rytmibarometriin pääsi peukutettavaksi kaksikon uusi Cinnamon Hearts -kappale.

Eva & Manu // Kuva: Jenni Poikelus

YleX Jälki-istunto sai tänään vieraakseen suomalais-ranskalaisen duon Evan & Manun. Heidän perjantaina julkaistava kappale Cinnamon Hearts pääsi Mitä mieltä olet Eva & Manu -yhtyeen kappaleesta Cinnamon Hearts?peukutettavaksi. Nimestään huolimatta biisi ei kerro kanelista.

- Kaneli on mun lempimauste, käytän sitä kaikessa. En kuitenkaan kirjoittanut tätä kappaletta ajatellen leipomista. Biisi kuvaa nuorta ja tuoretta sydäntä, joka meillä kaikilla on täällä sisällä. Se on oodi ystävyydelle ja hyvälle mielelle, Eva kertoo kappaleesta.

Cinnamon Hearts on ensimmäinen sinkku Evan & Manun tulevalta toisella studioalbumilta, jota työstetään parhaillaan. Sen tuottaa Evan serkku, muusikko Tuomo Prättälä.

- Rakastimme Tuomon viimeisintä albumia. Se oli juuri sellaista elektronista musiikkia, jota itse kuuntelemme. On ollut hienoa ja hauskaa työstää hänen kanssaan toista albumiamme, Manu toteaa.

Levyn tekeminen ei kuitenkaan ole pelkkää intoilua ja hauskanpitoa.

- Toiseen levyyn liittyy paineita aika paljon. Meillä on erikoistilanne, kun ollaan pariskunta, niin välillä se rentous unohtuu. Varsinkin, kun tehdään koko ajan töitä kotona, niin välillä homma vakavoituu, mutta ei liikaa. Kyllä me kuitenkin nautitaan siitä koko ajan, Eva toteaa.

Lähteet: YleX Jälki-istunto