Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Softenginen kappaleesta Yellow House?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Softengine // Kuva: www.sonymusic.com

Mitä? Rytmibarometriviikon päättää vuoden 2014 Euroviisuissa Suomea edustanut Softengine. Yksi voitto Seinäjoen pojilla on jo taskussa, sillä he voittivat Something Better -viisukappaleellaan Mitä mieltä olet Softenginen kappaleesta Something Better?. Tänään peukutettavaksi pääsee uusi kappale Yellow House, joka sai ensisoittonsa torstaina Uuden Musiikin Aamuvuorossa. Perjantaina julkaistava kappale kertoo omien unelmien tavoittelemisesta ja toteutumisesta.

Yellow House -kappaleen riffi syntyi, kun laulaja Topi laittoi tyttöystävänsä kaappiin laulamaan. Mistä on kyse? Tämä selviää, kun Softenginen Topi ja Henri saapuvat YleX Jälki-istunnon vieraaksi klo 13:30. Samalla selviää Osallistu kilpailuun ja voita tapaaminen Softenginen kanssavoittaja!

Hä? Keltaisista asioista on laulanut aikaisemmin muun muassa Coldplay (Yellow), The Beatles (Yellow Submarine), Aikakone (Keltainen) ja Wiz Khalifa (Black & Yellow).