Hyppää pääsisältöön

Palolampi

Palolampi on suomenkielinen pop/rock-yhtye Jyväskylästä. Pyrimme ottamaan musiikkiimme vaikutteita laajasti populaarimusiikin eri osa-alueilta. Bändi on perustettu tammikuussa 2014 ja olemme tähän mennessä äänittäneet keväällä yhden EP:n sekä tehneet 5 keikkaa. EP:n äänityksen jälkeen on syntynyt paljon uutta materiaalia ja aiomme äänittää toisen EP:n näillä näkymin syksyllä. Tavoitteenamme on saada musiikillemme paljon uusia kuulijoita, lisää keikkoja, sekä tulevaisuudessa mahdollisesti levytyssopimus.

Palolampi

Kotipaikkakunta: Jyväskylä

Musiikkityyli: Pop Rock

Perustamisvuosi: 2014

Kokoonpano: Arttu Palolampi - Laulu, kitara. Samuli Manu - Kitara, taustalaulu. Otto Järvinen - Basso. Timmo Salakka - Rummut.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Mukavan kevyttä, iloista sekä pirteää pop-rockia kesään! Tässä kappaleessa on selkeästi suosittu jalan alle menevän musiikin perintöä. Kesällä tämän tahtiin mielellään pyörähtelisi lavatansseissa - humppa pois ja pop-rockia tilalle! Kundeilla on hyvä meininki tekemisessä ja tyyli muistuttaa Olavi Uusivirtaa.

Vielä odotamme:

Lisää väriä lauluun! Tällä hetkellä vokaaliset osuudet jäävät välillä tasapaksuksi pirteän taustan rinnalla. Kappale oli tasaisen vahva kokonaisuus, johon olisi vielä mahtunut yllättävämpiä osioita. Rohkeasti vaan hyvällä maulla rikkomaan perinteistä musiikkikaavaa!

Kristallipallo:

Samalla palolla eteenpäin! Lisää treeniä ja keikkaa alle niin saamme kuulla tästä bändistä vielä!