Hyppää pääsisältöön

Metallican rumpali mukaan kaksoisolento-rumputaisteluun

Luvassa on lisää hupailua, kun Metallican Lars Ulrich ottaa osaa samannäköisten henkilöiden rumpusooloilutaitojen kisaan.

Lars Ulrich haastettiin rumpalikisaan // Kuva: EPA/BRITTA PEDERSEN

Metallican rumpali Lars Ulrich mittelee rumpusooloilun paremmuudesta koomikko Will Ferrellin ja Red Hot Chili Peppers -rumpali Chad Smithin kanssa, kertoo Spin. Julkaisemassaan tiedottteessa Metallica-rumpali kertoo tarvitsevansa hieman harjoitusta antaakseen kunnon vastuksen Smithille. Ferrellin päihittäminen on sen sijaan liian kova pala.

- Se on ihan eri juttu. Ferrell hallitsee kovien rumpalien universumia. Hän on itse asiassa tyyppi, joka on niin paljon muita parempi, tai oikeastaan paljon vielä sitäkin parempi, että häntä on ehkä mahdotonta saavuttaa, Ulrich kirjoittaa.

Leikkimielinen taistelu rumpusooloilun herruudesta alkoi siitä, kun Ferrell kertoi Reddit-palstan kysy ja vastaa -tilaisuudessa, että hänet ja RHCP-rumpali Chad Smith sekoitetaan samanlaisen ulkonäön takia usein toisiinsa. Hän päätti tilaisuuden vilsailemalla, miten helpottunut on, että sai viimein tehtyä kaikille selväksi olevansa Chad Smith.

Ferrell voitti ensimmäisen rumputaistelun, kun hän otti käyttöön lehmänkellon ja soitti sitä vanhan Blue Oyster Cult -hitin, Don't Fear The Reaperin päälle.

Lue myös:

Kaksoisolentojen rumpalikilpailu jatkuu – nyt haastetaan Metallican Ulrich

Herjaa ja salaisia aseita – katso Will Ferrellin ja Chad Smithin kiivas rumpalikisa

Kaksoisolentojen odotettu kohtaaminen – Will Ferrell ja Chad Smith rumpalikisaan

Lähteet: Spin