Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Softengine!

Rytmibarometriviikon voitto lähti tällä kertaa Seinäjoelle!

Softengine YleX Jälki-istunto

Rytmibarometrissa taas kerran taisto oli hurjaa, mutta hyvin epätasaista. Viikon käynnisti Good Charlotte-veljesten eli The Madden Brothersin uusi biisi We Are Done. Tiistaina fiilisteltiin ruotsalaista Mapeita ja keskiviikkon fiilistely jatkoi suomalais-ranskalaisen Eva & Manun kanssa. Viikon päätti kotimainen pumppu Softengine ja heidän odotettu sinkkunsa Yellow House.

Torstaina homma näytti jo alusta asti aika selvältä, kun Softenginen Henri ja Topi saapuivat YleX Jälki-istunnon vieraiksi. Ylistäviä kommentteja sateli suuret määrät Seinäjoen suuntaan ja peukku viuhui ylöspäin. Hurjalla 90 prosentin yläpeukutuksella Softengine vei voiton! Yellow House -kappaletta kommentoitiin mm. näin: