Hyppää pääsisältöön

Kuningasveikkaus

Totuuden hetki - kaksi tippuu joukosta
Totuuden hetki - kaksi tippuu joukosta Kuva: Yle / Salla Mäkipelto finaalin karsinta

Osallistu voittajavisaan!

Uskotko tietäväsi, kuka kruunataan Tangokuninkaaksi 10.7. Seinäjoella? Onko hän mielestäsi Juha, Jarkko, Jarno, Leif, Mikko vai Teemu? Veikkaa voittajaa, osallistu arvontaan ja jaa arvauksesi kavereillesi!

Veikkaus toimii yksinkertaisesti: Valitse voittajaehdokkaasi listasta ja siirrä hänet viivan yläpuolelle. Jätä sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat osallistua arvontaan. Lähetä veikkaus!

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan hulppeita palkintoja. Lippupaketin Kuningasfinaaliin Seinäjoelle 10.7. voitti Arja Vantaalta, onnittelut! Kolmelle onnekkaalle arvotaan vielä Sinitaivas-konserttikiertueliput avecin kera haluamalleen paikkakunnalle! Näiden päälle on jaossa yllätyspalkintoja.. Muista jakaa oma veikkauksesi myös Facebookissa ja Twitterissä.

Artikkelia päivitetty 30.6. Muutettu Mikan nimen Teemuksi ingressissä.

Kommentit