Hyppää pääsisältöön

Kuningatarveikkaus

Kuningasfinalistit ovat selvillä, kuningatarehdokkaat odottavat vuoroaan
Kuningasfinalistit ovat selvillä, kuningatarehdokkaat odottavat vuoroaan Kuva: Yle / Salla Mäkipelto finaalin karsinta

Osallistu voittajavisaan!

Uskotko tietäväsi, kuka kruunataan Tangokuningattareksi 12.7. Seinäjoella? Onko hän mielestäsi Raita, Mervi, Mariam, Satu, Maria vai Piritta? Veikkaa voittajaa, osallistu arvontaan ja jaa arvauksesi kavereillesi!

Veikkaus toimii yksinkertaisesti: Valitse voittajaehdokkaasi listasta ja siirrä hänet viivan yläpuolelle. Jätä sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat osallistua arvontaan. Lähetä veikkaus!

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan hulppeita palkintoja. Lippupaketin Kuningatarfinaaliin Seinäjoelle 12.7. voitti Annemaija Riistavedeltä, onnittelut! Kolmelle onnekkaalle arvotaan vielä Sinitaivas-konserttikiertueliput avecin kera haluamalleen paikkakunnalle! Näiden päälle on jaossa yllätyspalkintoja. Muista jakaa oma veikkauksesi myös Facebookissa ja Twitterissä.

Kommentit