Hyppää pääsisältöön

Kovan luokan suomiräppärit tekivät biisin Jari Sillanpäälle – ei ollut kelvata

Setä Tamu, VäinöVäinö ja Mariska väsäsivät Jari Sillanpäälle kesähittituotoksen. Vanha Euroviisuehdokkaamme oli vähällä hylätä koko kappaleen.

Jari Sillanpää teki reippaan kesähitin // Kuva: Facebook / Jari Sillanpää

Uudistunut Jari Sillanpää julkaisi uuden sinkkunsa Malagaan perjantaina 13. kesäkuuta. Epäonnen päivänä julkaistu kesähitti on sisällöltään kaikkea muuta kuin epäonninen tai ankea. Kappale toimii vaikkapa kivalla Datsun-ajelulla.

Biisin taustavoimina häärii suomiräpit suuret nimet. Kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet pilke silmäkulmassa Mariska, Kuningasidean VäinöVäinö sekä Setä Tamu. Biisin on tuottanut Leri Leskinen.

Suomalaistähtien taattu hittiluomus ei ollut kelvata Sillanpäälle. Suomen kenties tunnetuimman viihdyttäjän mukaan kappale vaikutti aluksi liian banaalilta. Parin päivän kuuntelun jälkeen biisi oli kuitenkin alkanut jo naurattaa Vain Elämää -ohjelmastakin tunnettua Sillanpäätä.

- Aluksi Jari sanoi, ettei tule vetämään biisiä. Mäkin epäilin vahvasti, ettei Jari tuoda vedä. Mahtavaa kuitenkin, että Jari lähti tähän mukaan, Setä Tamu kertoo.

Kappaleen räppiosuuden vetää Uuden Fantasian ja Stigin kanssa vaikuttava tuottaja DJPP. DJPP on kertonut pitävänsä hip hopissa etenkin "gangsta-häröilystä ja päihdehuuruisista riimeistä", joten yhteistyö Sillanpään kanssa kuulostaa hieman kummalliselta.

- Olenhan mä tehnyt aiemmin yhteistyötä esimerkiksi Ressu Redfordin ja Freemanin kanssa, joten miksei Jarinkin, DJPP kertoi YleX:lle.

DJPP kommentoi, ettei yhteistyö Sillänpään kanssa jää välttämättä yhteen hittiin.

- Jos satumme syksyllä esiintymään samaan aikaan samassa kaupungissa ja Jari haluaa minut lavalle vetämään räpit, niin menen varmasti!

Kuuntele biisi alta ja tanssahtele villisti!

Lähteet: Warner Music