Hyppää pääsisältöön

Osallistu Kesärenkaat-kilpailuun – pääpalkintona piknik Robinin kanssa

Oletko Robin-fani? Onko Kesärenkaat hallussa? Osallistu kilpailuun.

Robinin Kesärenkaat-skaba // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Kesärenkaat-kilpailu on päättynyt 29.6. voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Onko sinulle jo Robinin esittämä Kesärenkaat-biisi tuttu? Jos on, niin julkaise itsestäsi alla olevien ohjeiden mukainen kuva Instagramissa ja voit voittaa kesän kovimmassa kilpailussa! Me tarjoamme parhaimmalle Kesärenkaat-kuvan ottajalle ja tämän kaverille mahdollisuuden päästä tapaamaan Robinia Ruisrock-festareille sunnuntaina 6. heinäkuuta. Ruisrock-liput kuuluvat tietenkin pakettiin.

Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tarvitsee kuunnella YleX:ää ja seurata YleX:n nettisivuja 16.-29. kesäkuuta. Kerromme joka arkipäivä yhden teeman, jonka mukaisesti sinun tulee julkaista Instagramiin kuva (tai video) tunnisteilla #kesärenkaat ja #ylex. Päivittäin vaihtuva teema liittyy Kesärenkaat-kappaleeseen ja se voi olla esimerkiksi ”Niin mustat lasit, ettei alta nää” tai ”kuuma kuin grilli”.

Palkitsemme joka päivä yhden kuvan YleX & Robin -tuotepaketilla. Valitsemme Robinin kanssa muodostuvasta raadista kisan päätteeksi (maanantaina 30. kesäkuuta) kaksi voittajaa, jotka pääsevät ystäviensä kanssa tapaamaan laulajaa Ruisrockissa.

Toimi näin:

- Nappaa kisan ohjeet kuuntelemalla YleX:ää tai seuraamalla kanavamme sosiaalista mediaa 16.-29.6.

- Julkaise itsestäsi teemaan liittyvä kuva/video Instagramissa tunnisteilla #kesärenkaat ja #ylex

- Voit lähettää kuvan yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin teemoihin! Kaikki kuvat osallistuvat kilpailun päävoittoon (Jos et pääse käyttämään instagramia, lähetä kuva meille ylex.skabat@yle.fi ja me julkaisemme sen puolestasi YleX:n Instagram-tilillä. Huom: emme vastaanota videoita)

- Julkaisemme voittajat 30. kesäkuuta. Otamme voittajiin myös henkilökohtaisesti yhteyttä.

Ehdot:

- Päävoittoon kuuluu liput kahdelle Ruisrockiin, sekä piknik-tapaaminen Robinin kanssa

- Päävoiton lisäksi jaamme kisan aikana kymmenen Robin/YleX-tuotepakettia.

- YleX ei kustanna matkoja tai majoitusta Turkuun

- Kisassa ei ole ikärajaa, mutta alle 18-vuotiailla täytyy olla vanhempien suostumus festareille ja/tai piknikille osallistumiseen

Kesärenkaat-kilpailu on päättynyt 29.6. voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.