Hyppää pääsisältöön

Sarah Kivi ja lavalle paisuva Non-Orchestra

Sarah Kivi & Non-orchestra on laulaja Sarah Kiven ja Non Person aliaksen taakse naamioituvan Niclas Kristianssonin yhteisprojekti, joka vuoden 2013 Flow Festivalin lavalla paisui isoksi liveorkesteriksi.

"Se on aika haastavaa saada noinkin iso bändi toimimaan yhteen silleen, että se toimii pakettina eikä hajoa käsiin. Jos nyt saatiin tämmöistä aikaan niin vuoden päästä saadaan jotain aivan kreisiä aikaan", kertoi Kivi Flow'n keikastaan Harri Hakasen haastattelussa.

Kristianssonilla on tausta elektronisessa musiikissa. Kylmää maailmaa -kappaleeseen hän onkin luonut jännittäviä äänimaailmoja synkän sanoituksen kumppaniksi.

"Kyllähän meillä on ollut tapana aika hitailla tempoilla mennä. Semmoista jonkunlaista hartautta siinä musiikissa ehkä on", Kristiansson pohtii musiikkiaan.

Teksti: Juhana Säilynoja

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto