Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

The Empire Strikes

2012 Kellarissakin pientä liikehdintää aiheuttanut rokkirevohka julkaisee uuden, edellistäkin tiukemman EP:n kesän 2014 kunniaksi! Äänitysten jälkeen arjen ja unelman ristiriita on johtanut yhteen miehistömuutokseen, mutta haasteiden selkiytettyä päämäärät, keikkalavoja kohti suunnataan entistäkin tinkimättömämmällä asenteella. Tarjolla Pohjanlahden itäpuolisen todellisuuden timanttisinta tuuttausta.

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: rock

Perustamisvuosi: 2011

Kokoonpano: Laulu ja kitara - Tommi Tuoriniemi. Kitara - Topi Tarkki. Basso - Paavo Kuukasjärvi. Rummut - Jaakko Vilpponen.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Energinen ja koukuttava sekoitus The Hellacoptersin toimintarockia sekä Agentsin suomimelankoliaan. Kombinaatio on saatu pätevän tuotannon ja tiukan soiton ansiosta naitettua saumattomasti yhteen. Tyylikkään ulkomusiikillisen habituksen lisäksi bändillä tuntuu olevan bileidensytyttäjäntaitoja, mikä ei koskaan ole haitaksi.

Päivitys 16.6.2014:

Energinen rock-tykitys jatkuu edelleen. Mukaan on saatu myös vahvoja The Hives -vaikutteita. Biisintekotaidot - sovittaminen ja säveltäminen hallussa.

Vielä odotamme:

Poprockin ylitarjonnan aikana lahjakkaimmillakin bändeillä on vaikea tuoda sieluntuotteitaan esiin. Omintakeisuuden viilaaminen ja poikkeuksellisen otteen oivaltaminen on avain läpimurtoon. Keikkaa ja entistä parempia (meno)biisejä tällainen musiikki vaatii. Balladit voitte suosiolla unohtaa!

Päivitys 16.6.2014:

Peruspalikat paketissa, mutta lauluun ja tuotantoon keskityttävä entistä tarkemmin. Hyvistä raameista saa paremmin kaiken irti, kun saundipuoli sekä asia, johon peruskuulija keskittää ensimmäisenä huomionsa, eli solistin ulosanti ovat hiottu timanttiseksi.

Kristallipallo:

Suunta on oikea, ja toivotaan vielä, että suuri yleisökin osaa edelleen arvostaa positiivista poprockia tänä synteettisen musiikin valtakautena.