Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Diandran kappaleesta Paha Poika?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Diandran kappaleesta Paha Poika? // Kuva: www.facebook.com/DiandraVirallinen

Kuka? Diandra: Paha poika

Mitä? Viikon toinen Rytmibarometri-artisti on Diandra. Idolsin kautta tähtiin ponnahtanut Diandra on julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2012. Outta My Head niminen albumi myi lähes platinaa. Nyt laulukieli on vaihtunut suomeksi ja tulevan albumin ensimmäinen sinkku on nimeltään Paha poika ja sitä päästään tänään peukuttamaan YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrissa. Sakke Aallon ja Diandran yhdessä säveltämä reggaevivahteinen poppikappale sopii Diandran mukaan täydellisesti kesään. Kappaleessa kuullaan myös kuinka hyvin Didi soittaa viulua. Onko tässä sinun kesän ykköshittisi? Vaikuta peukutusprosenttiin peukuttamalla ja kommentoimalla kappaletta klo. 16 mennessä.

Hä? Diandra on mukana The Voice Kids -ohjelman seuraavalla kaudella. Hän on yksi ohjelman tähtivalmentajista yhdessä Arttu Wiskarin ja Krista Siegfridsin kanssa.