Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Rubber Duck Rescuen kappaleesta Vodka Love?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Rubber Ducke Rescuen kappaleesta Vodka Love? // Kuva: https://twitter.com/SuomenMusiikki

Kuka? Rubber Duck Rescue: Vodka Love

Mitä? Viikon kolmas Rytmibarometri-artisti on todella mystinen kotimainen trio nimeltään Rubber Duck Rescue. Kyseessä on kolmen elektronisen musiikin tuottajan yhteisprojekti, trioon kuuluuvat DJ Mario Loss, "Insane" Saki Riot ja Neiti Tinea Janis. Kesäinen tanssistyge Vodka Love täyttää varmasti tänä kesänä klubien tanssilattiat soidessaan, mutta kuinka hyvin vodkan ylistyslaulu uppoaa kriittisiin YleX Jälki-istunnon kuulijoihin selviää tänään klo. 16 mennessä. 

Hä? Yhtyeen yksi jäsenistä "Insane" Saki Riot on anagrammi tuottaja Risto Asikaisen nimestä. Sattumaako vai ei? Asikainen on tuottanut musiikkia mm. Nylon Beatille, Kaija Koolle ja Gimmelille.