Hyppää pääsisältöön

Stig: Tämän biisin nimeä ei kehtaa radiossa sanoa

Stig ei kehtaa lausua uusimman albuminsa viimeisen kappaleen nimeä ääneen radiossa.

Stig ja Neljänsuoran Antti

YleX Aamussa vieraillut suomalainen hip hop-, R&B- ja kantri-muusikko, Stig kertoo keikkayleisön intoutuvan usein tanssimaan Vadelmasuklaa-kappaleen aikana. Keikkasettiin kuuluu myös pari vanhempaa kappaletta, mutta yksi uusista kappaleista herättää yleisössä usein hämmennystä.

- En viitsi sanoa sen nimeä ääneen näin aamulähetyksessä, Stig sanoo luetellen keikkasettinsä kappaleita.

Kyseessä oleva biisi on Stigin Niks ja Naks -levyltä löytyvä Nyt nussitaan -kappale. Stigin mukaan alkuhämmennyksestä huolimatta yleisö intoutuu lopulta tanssimaan kappaleen mukana.

Stig vieraili YleX Aamussa yhdessä Neljänsuora-yhtyeen Antti Ketosen kanssa. Iskelmä-yhtye ja artisti ovat tehneet yhteistyötä kahden kappaleen verran.

Kuuntele alta Stigin ja Neljänsuoran yhteishaastattelu:

Lähteet: YleX Aamu

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.