Hyppää pääsisältöön

Tatu V – kotirouva Marsista

Tatu Vuolteenaho
Tatu Vuolteenaho tatu vuolteenaho

Tatu V - kotirouva Marsista on henkilökuva suomalaisesta dragtaiteilijasta Tatu Vuolteenahosta.

Tatu syntyi ja kasvoi Ylivieskassa ja on nyt maailmankansalainen Madridissa. Dokumentti seuraa Tatun luomistyötä, pohdintoja kaapista tulemisesta sekä dragtaiteilijan hulvatonta elämäntyyliä Madridissa ja Helsingissä. Tatu käy myös juurillaan Ylivieskassa ja tapaa vanhempansa. Tatu pohtii avoimesti elämänsä valintoja. "Sulla on yksi naama ja hahmo, jossa oot koko elämäsi. Jos koetatkin jotain muuta, koet todellisuuden vähän eri tavalla."

Ohjelman on ohjannut ja käsikirjoittanut Tuukka Hoikkala. Se on esitetty edellisen kerran Yle Teemalla kesäkuussa 2014 osana Pride-viikkoa.

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa