Hyppää pääsisältöön

Stig: Pitäisi päästä mukaan lavatanssiskeneen

Punavuoren R Kellyksikin kutsuttu Stig haluaa lavatansseihin.

Stig // Kuva: Juhani Kenttämaa

YleX Aamussa keskiviikkona vieraillut suomalainen hip hop-, R&B- ja kantri-muusikko Stig kertoo haluavansa laajentaa keikkailuympäristöään kaupunkilavojen ulkopuolelle.

- On kyllä tanssilavakokemukset jääneet tosi vähäisiksi. Vähän käy Anttia kateeksi, Stig kertoo viitaten lähetyksessä yhdessä Stigin kanssa vierailleeseen Neljänsuora-yhtyeen Antti Ketoseen.

Kerran vanhoilla kunnon latotansseilla tanssahdellut Stig aikoo tulevaisuudessa panostaa perinteisten tanssien opetteluun.

- Valssi lähtee, mutta mulla on ollut ikuisuusprojekti ottaa perinteiset tanssit haluun. Oon halukas oppimaan, artisti kertoo.

Vastausta siihen, tulisiko Stigiä pyytää Tansii Tähtien Kanssa -ohjelmaan, ei artistilta herunut.

Kuuntele Stigin ja Antti Ketosen yhteishaastattelu:

Lähteet: YleX Aamu

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.