Hyppää pääsisältöön

Game of Thrones -näyttelijä esittää murhakultin johtajaa

Renly Baratheonia näytellyt Gethin Anthony on NBC:n uutuussarjan Charles Manson.

Genthin Anthony esittää Renly Baratheonia HBO:n Game of Thrones -sarjassa. // Kuva: HBO

Game of Thrones -näyttelijä Gethin Anthony on valittu esittämään kulttijohtaja Charles Mansonia NBC:n draamasarjassa Aquarius. Brittinäyttelijä esitti Renly Baratheonia Game of Thronesin kahdella ensimmäisellä kaudella.

Californication ja X-Files -sarjoista tuttu David Duchovny näyttelee Aquarius-sarjassa etsivää, joka jahtaa Mansonia ja tämän "Perhettä". Kolmentoistaosainen sarja sijoittuu 1960-luvulle aikaan ennen Mansonin seuraajien tekemiä veritöitä. Sarjan julkaisuaikaa ei ole vielä kerrottu.

Mansonin kannattajat murhasivat elokuvaohjaaja Roman Polańskin vaimon Sharon Taten sekä Leno ja Rosemary LaBiancan kahdessa erillisessä joukkomurhatapauksessa. Manson suunnitteli ja määräsi murhat tehtäväksi, mutta ei osallistunut tappamiseen itse.

Lue myös:

Game of Thrones -näyttelijä tulee Suomeen vetämään minibussia

Jos Game of Thrones olisi tehty 80-luvulla – kuuntele vinha tunnari

Game of Thrones -faneilla edessä 287 tuskaista päivää

Lähteet: Digital Spy, NBC, HBO