Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Timo Pieni Huijauksen kesähitistä Pleiboi?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Kesähittibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Kesähittibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Timo Pieni Huijaus // Kuva: Jenni Poikelus

Kuka? Timo Pieni Huijaus: Pleiboi

Mitä? Räppäri Timo Pieni Huijaus julkaisi vuonna 2011 toisen studioalbuminsa Kaikki loppuu ensimmäisenä singlenä kappaleen Pleiboi. Biisissä lainataan Ann-Christine Nyströmin Suomen vuoden 1966 euroviisuedustuskappaletta Playboy. TPH:n "versio" voitti julkaisunsa yhteydessä myös Viikon Rytmibarometri-voittaja on Timo Pieni Huijaus!. Onko siitä myös Kesähittibarometrin voittajaksi?

Hä? Timo Pieni Huijaus on paitsi rap-artisti myös vaatesuunnittelija ja muotimoguli. Hän omistaa yhdessä Joonas Wörlinin ja Arthur Borgesin kanssa Rotsiauki vaatemerkin. TPH toimi inssinä kun Viki ja Mäkkäri YleX:n juontajat suorittivat ompelukoneajokortin - Timo Pieni Huijaus inssinä!. Koko haastattelun ja inssiajon voit kuunnella TÄÄLTÄ!