Hyppää pääsisältöön

Ruotsin Pride-kappale jyrää ennakkoluuloja Ola Salon ja Kleerupin voimin!

Ola Salon ja Kleerupin I Got You soi Juhani Kenttämaan Viikon tehona.

Ola Salo // Kuva: https://www.facebook.com/olasaloofficial

The Ark -yhtyeen nokkamiehenä tunnettu Ola Salo on yhdistänyt voimansa arvostetun ruotsalaistuottaja Kleerupin kanssa! Lopputuloksena on oodi rakkaudelle sekä suvaitsevaisuudelle, mikä toimii myös heinäkuussa alkavan Stockholm Pride -tapahtuman tunnuskappaleena. Viikon tehoksi on valikoitunut I Got You.

Musikaaleissa Jeesustakin esittänyt Ola Salo on laittanut karismansa peliin kappaleeseen, joka sykkii ja jyrää eteenpäin kuin täysperävaunullinen rekka täynnä sateenkaaria. Pelkkää sielukasta ilottelua kappale ei kuitenkaan ole, vaan mukana on tummanpuhuvan synteettistä pauketta, joka tuo mieleen Nine Inch Nailsin Jan Hammerin äpärälapsen keulimassa moottoripyörällä.

Ola Salo saa itsestään irti uudenlaisia puolia, vaikka tunnistettavuus säilyy entisellään. Mm. Robynin ja Lykke Lin kanssa menestyksekkäästi yhteistyötä tehnyty tuottajaguru saattaa hyvinkin olla uuden yhteistyön myötä myös aivan tuoreen hitin äärellä!

Saako Ola Salon ja Kleerupin yhteisbiisi sinutkin universaalin rakkauden pauloihin vai tyssääkö tämä tylsyyteen ja tasapaksuuteen?