Hyppää pääsisältöön

Vaihto-opiskelija teki tuttavuutta kivisen vaginan kanssa – 22 palomiestä kätilöi ulos

Yhdysvaltalainen vaihto-opiskelija tunkeutui Saksassa kiviseen vaginaan kiusallisin seurauksin. Kiinni jääneen opiskelijan irroittamiseen tarvittiin 22 palomiehen apua.

Kivinen vagina -veistos Tübingenin yliopiston kampuksella. // Kuva: Imgur / Erick Guzman

Saksassa Tübingenin yliopistokaupungissa amerikkalainen vaihto-oppilas joutui osaksi kiusallista välikohtausta. Opiskelija oli tunkeutunut kuvataiteilijan veistämään kiviseen vulvaan vedonlyönnin seurauksena.

Tempaus sai ikävän käänteen, kun vaihto-opiskelija jäi veistokseen kiinni lantiostaan. Paikalle hälyytettiin viisi pelastusajoneuvoa ja 22 palomiestä, jotka joutuivat kätilöimään epäonnisen vedonlyöjän ulos kivisestä vaginasta.

Paikalle sattui myös yksi kuvasivusto Imgurin käyttäjistä, joka ikuisti tilanteen. Kuva lähtikin leviämään pian kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa. Kuvan ottanut henkilö kertoi, että palomiehet eivät vaikuttaneet lainkaan olevan huvittuneita absurdista välikohtauksesta.

Pi-Chacán -niminen veistos on saksalais-perulaisen kuvanveistäjän, Fernando de la Jaran käsialaa, joka pystytettiin Tübingenin yliopiston kampukselle vuonna 2001.

Lähteet: Huffington Post, Bild, BBC